Ervaar het beste van Marbella: Top 2024 zomerkampen voor kinderen

pia
Pia Arrieta DM Properties
11 Minuten zum Lesen

Marbella is echt een van de beste plekken voor gezinnen met kinderen, of ze er nu op vakantie zijn, opgroeien aan zee of op avontuur gaan in de bergen die de achtergrond vormen.

Marbella is het hele jaar door een opwindende bestemming, maar tijdens de zomervakantie begint de echte magie. Met het gevarieerde landschap, het uitstekende klimaat en de focus op zowel mentale als fysieke ontwikkeling, bieden de zomerkampen van Marbella een onvergetelijke ervaring die blijvende herinneringen achterlaat voor je kinderen.

Marbella Sommerlager

De unieke mix van natuurlijke schoonheid, culturele rijkdom en een sterke internationale gemeenschap bieden kinderen en tieners de perfecte omgeving om nieuwe vaardigheden te leren, levenslange vrienden te maken en te genieten van een onvergetelijke zomer.

Hier zijn een aantal van de beste zomerkampen in Marbella, elk met verschillende en verrijkende ervaringen:

NaluCamps

NaluCamps is een topbestemming voor kinderen en tieners die geïnteresseerd zijn in watersporten en strandactiviteiten. NaluCamps ligt aan Playa del Cable en biedt onvergetelijke zomerervaringen sinds 2010. Het kamp staat bekend om zijn gespecialiseerde programma's in Paddle Boarding, Surfen, Kajakken en Zeilen. Deze activiteiten zorgen voor lichaamsbeweging en leren belangrijke levensvaardigheden zoals teamwork, verantwoordelijkheid en zorg voor het milieu.

NaluCamps
NaluCamps

Het kamp loopt van begin juli tot begin september, met sessies van maandag tot vrijdag van 10:00 tot 14:00 uur. De instructeurs zijn hooggekwalificeerd en zorgen ervoor dat alle activiteiten veilig en effectief worden uitgevoerd. Het kamp legt de nadruk op kleine groepen om persoonlijke aandacht te geven en ervoor te zorgen dat elke deelnemer in zijn eigen tempo zelfvertrouwen en vaardigheden opdoet. Bovendien is NaluCamps zeer toegewijd aan duurzaamheid en worden waarden als respect en zorg voor het milieu in alle activiteiten ingebracht.

Neem voor meer informatie contact op met:

EIC zomerschool

Het English International College (EIC) in Marbella biedt een dynamisch en educatief zomercursusprogramma. Dit programma is ontworpen om een balans te bieden tussen academisch leren en leuke activiteiten, waardoor het een ideale keuze is voor studenten die hun opleiding willen verdiepen terwijl ze genieten van hun zomervakantie. De zomerschool van EIC omvat een breed scala aan vakken, waaronder Engels, wiskunde, wetenschap en kunst, aangevuld met sport, drama en creatieve workshops.

De school heeft een zeer internationale omgeving en trekt studenten van over de hele wereld aan. Deze diversiteit verrijkt de leerervaring, omdat studenten in contact komen met medestudenten met verschillende culturele achtergronden. De zomerschool van EIC staat bekend om zijn uitstekende faciliteiten en ervaren docenten, die zorgen voor een educatieve ervaring van hoge kwaliteit.

Neem voor meer informatie contact op met:

Zomerkamp Swans International School

Swans International School biedt tijdens de maand juli een uitgebreid zomerkamp dat academische verrijking combineert met een breed scala aan recreatieve activiteiten. Het kamp is ontworpen om tegemoet te komen aan de verschillende interesses van kinderen en biedt programma's op het gebied van sport, kunst, muziek en technologie. Het doel is om creativiteit, fysieke fitheid en intellectuele groei te stimuleren in een leuke en ondersteunende omgeving.

Het kamp wordt gehouden op de prachtige campus van de school, die is uitgerust met ultramoderne faciliteiten zoals sportvelden, zwembaden en moderne klaslokalen. Het internationale karakter van de Swans School betekent dat kinderen de kans krijgen om vrienden te maken uit verschillende delen van de wereld, waardoor hun cultureel bewustzijn en sociale vaardigheden toenemen.

Neem voor meer informatie contact op met:

Zomerkampen Internationale School Sotogrande

Beachvolleyball Kinder

Iets verder langs de kust in de provincie Cádiz biedt Sotogrande International School een reeks zomerkampen aan die ontworpen zijn om kinderen en tieners verrijkende ervaringen te bieden op een prachtige locatie. De kampen richten zich op verschillende leeftijdsgroepen, waaronder het Junior Camp (8-13 jaar) met de nadruk op taalverwerving en sport, het Master Camp (14-17 jaar) met de nadruk op leiderschap en geavanceerde sporttraining, en gespecialiseerde Elite Sports Camps voor tennis, golf en polo. Jongere kinderen kunnen genieten van het Nanos Camp (5-7 jaar) en Summer Fun Kids (2-4 jaar), met creatieve en educatieve activiteiten.

De kampen beschikken over ultramoderne faciliteiten, waaronder moderne klaslokalen, sportvelden en comfortabele accommodaties in Templeton House. Excursies naar plaatselijke attracties en culturele bezienswaardigheden zijn een belangrijk onderdeel, zodat kampeerders een geweldige en leuke ervaring hebben. Veiligheid is een topprioriteit, met een lage student-monitor ratio die zorgt voor attent toezicht.

Neem voor meer informatie contact op met:

CDSportCab Marbella zomervoetbalkamp

Voor jonge voetballiefhebbers biedt het CDSportCab Marbella Summer Football Camp een uitzonderlijke kans om hun vaardigheden te ontwikkelen onder begeleiding van professionele coaches. Dit kamp richt zich op technische training, tactisch inzicht en fysieke fitheid, zodat de deelnemers hun voetbalvaardigheden kunnen verbeteren in een gestructureerde en plezierige omgeving. Het kamp legt ook de nadruk op teamwork, discipline en sportiviteit, essentiële kwaliteiten voor ambitieuze atleten.

Het kamp is geschikt voor kinderen van alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Het biedt een rigoureus trainingsschema in combinatie met leuke activiteiten en excursies, wat zorgt voor een goed afgeronde ervaring. De coaches zijn ervaren professionals, van wie velen op hoog niveau in de sport hebben gespeeld of gecoacht.

Neem voor meer informatie contact op met:

FCB Academie Camps

FCB Academie Camps
FCB Academie Camps

De FCB Academy Camps in Marbella bieden een elite voetbaltrainingsprogramma dat verbonden is aan het wereldberoemde FC Barcelona. Deze kampen zijn ontworpen om jonge voetballers dezelfde trainingsmethodes te bieden die worden gebruikt door de jeugdteams van Barça. Het programma bestaat uit intensieve ontwikkeling van vaardigheden, tactische training en fysieke conditie, gegeven door gecertificeerde coaches met ervaring in de filosofie en methodologie van de club.

Deelnemers verbeteren niet alleen hun voetbalvaardigheden, maar leren ook belangrijke waarden zoals teamwork, respect en toewijding. Het kamp trekt jonge spelers van over de hele wereld aan en biedt een unieke kans om leeftijdsgenoten uit verschillende landen te ontmoeten en met elkaar te strijden.

Neem voor meer informatie contact op met:

Fuerte Nagüeles Camp

Fuerte Nagüeles Camp is situated in the beautiful Nagüeles Park in the Sierra Blanca neighbourhood of Marbella, providing a perfect setting for a traditional summer camp experience. The camp offers a wide range of activities, including adventure sports, environmental education, arts and crafts, and team-building games. The natural surroundings of the park provide an ideal backdrop for outdoor activities, fostering a love for nature and the environment.

The camp is designed for children of all ages and aims to develop their social, physical, and creative skills in a fun and safe environment. The experienced staff ensures that all activities are conducted safely, and that each child receives individual attention.

For more information, contact:

Marbella Hostel Summer Camp

Marbella Hostel Summer Camp offers an enriching and immersive summer camp experience for children and teenagers aged 5 to 18. Set in the heart of Marbella, this camp provides a unique opportunity to enjoy a wide range of activities in a multicultural environment. The camp is situated in the Marbella Hostel Complex, just an 8-minute walk from the beach and the old town. The complex features a 24-hour reception, swimming pool, TV and video room, tennis court, multi-purpose sports courts as well as large outdoor terraces and gardens.

Accommodation is provided in triple or quadruple dormitory rooms, each with its own bathroom, ensuring comfort and convenience for all campers.

The daily schedule at Marbella Summer Camp Albergue is packed with individual and group sports, creative workshops, and recreational activities. Some of the sports offered include basketball, volleyball, handball, baseball, water polo, aerobics, and archery. In addition, campers can participate in unique activities such as Capoeira, climbing wall challenges, and Frisbee.

The camp also organises several excursions, ensuring campers get to explore the rich cultural and historical sites of Andalucia. Half-day trips might include visits to Puerto Banús, Mijas, or Sierra de las Nieves, while full-day trips can take them to Seville, Granada, Tarifa, Ronda, or Nerja.

Club Med Marbella Summer Camp

Hotel Club Med Marbella
Club Med Hotel Marbella

Hosted by the Club Med Hotel in Marbella, the Echevarri summer sports camp offers a variety of fun sporting and leisure activities for children from ages 4 to 18. Activities range from tennis, paddle tennis, soccer, volleyball, water fun, board games, mini golf etc. The Hotel Club Med in Marbella is a luxury resort that offers an all-inclusive experience for the whole family. Located in a spectacular setting, the hotel features a wide range of facilities designed for enjoyment and relaxation.

Manolo Santana Racquets Club Summer Camp

The well known Manolo Santana tennis club in Marbella hosts summer camps for a variety of ages. With activities ranging from tennis, paddle tennis, martial arts, swimming, ping pong, badminton, volleyball and more, the younger members of the family will securely enjoy their time here.

Founded in 1997 by tennis legend Manolo Santana, the Manolo Santana Raquets Club is a landmark in Marbella's sporting landscape. The club is renowned for its world-class tennis facilities, featuring a variety of tennis and padel courts for players of all levels.

The club boasts six premium tennis courts, each designed to replicate the surfaces of the Grand Slams: three Plexipave courts, two clay courts, and one artificial grass court, all equipped with modern floodlights for evening play.

In addition to tennis, the club offers four padel courts surrounded by pine trees, providing a picturesque setting for players and spectators alike. Beyond its exceptional tennis amenities, the club offers a range of sports and leisure activities, making it a comprehensive destination for families and sports enthusiasts. With over 1,000 members annually, the Manolo Santana Racquets Club is not just a sports facility but a vibrant community united by a shared love for tennis and sport.

Puente Romano Tennis Club Summer Camp

Puente Romano Tennis Club Summer Camp
Puente Romano Tennis Club Summer Camp

During the summer the Puente Romano Tennis club offers activities for children ages 4 to 14 which include activities like swimming, tennis, theatre, art, tennis, padel, ping-pong, mini-golf, water sports, beach volleyball, and much more!

Inaugurated in 1979, the Puente Romano Tennis Club quickly became a cornerstone of Marbella's sporting community. Initially managed by tennis legend Björn Borg, the club was later led by Wimbledon Champion Manolo Santana from 1983 to 1998. The club shares its name and prestige with the Hotel Puente Romano, which also opened in 1979, enhancing the sophistication of Marbella's Golden Mile.

The club has hosted numerous high-profile tennis events, featuring renowned players like Boris Becker, John McEnroe, Serena Williams, and Henri Leconte. Notably, it was the venue for the 1988 Davis Cup Final between Spain and Mexico, which Spain won. Other significant events include the Andalucia Tennis Experience and the Nations Senior Cup.

Beyond tennis, the club's central court has been a stage for celebrated summer concerts, featuring artists such as Montserrat Caballé, José Carreras, and Ray Charles, adding a rich cultural dimension to its legacy.

With these and many more summer camps, Marbella offers your children weeks of fun in safe, supportive and nurturing environments that are guaranteed to see them leave with developed skills and friends from all around the world.

Marbella's summer camps offer a rich tapestry of experiences that cater to various interests and age groups. Whether your child is a budding athlete, an aspiring artist, or a nature lover, there is a camp in Marbella that will provide a memorable and enriching summer experience.

Pia Arrieta, 04 Jul 2024 - Leben in Marbella - Lebensstil

Verwandte Beiträge

Kontakt